RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Овни отримають гармонію, а Скорпіони – нагороду: гороскоп за картами Таро 27 грудня

Астрологічний прогноз, заснований на картах Таро, віщує на середу, 27 грудня 2023 року насичений і складний день для представників усіх знаків Зодіаку.

Про це повідомляє "slovofraza"

Читайте також: Звикли бути в центрі подій: які знаки Зодіаку не живуть без уваги оточення

ОВЕН - Верховний Жрець

Ця карта символізує світ віри і глибокої довіри, заснованих на непохитних цінностях. Усе, чому ви надавали значення останнім часом, стане вашим істинним шляхом, а продовження цього шляху - вашою долею. Майбутній день обіцяє Овнам досягнення повної внутрішньої гармонії і нові емоційні відкриття.

ТЕЛЕЦЬ - Четвірка Жезлів

"Четвірка Жезлів" уособлює період спокою й умиротворення. Час, коли ми відкриваємося для радощів життя після подолання труднощів. Гороскоп на завтра радить Тельцям приділити увагу близьким та зробити їм корисну послугу.

БЛИЗНЮКИ - Сімка Жезлів

Для Близнюків вийшла карта "Сімка Жезлів", що вказує на опір сильних супротивників. Однак вона також віщує шанс на перемогу і більш вигідне становище. Важливо ретельно продумати свої кроки, щоб супротивник отримав заслужену відповідь.

РАК - Десятка Жезлів

Гороскоп на день віщує вам розчарування. "Десятка Жезлів" вказує на те, що ваші очікування були надто високі, і тепер усі ілюзії розвіялися. Ви постійно в пошуку, але знайдене не приносить задоволення. Тому, іноді варто просто переглянути свій світогляд.

ЛЕВ - Двійка Денаріїв

Карта "Двійка Денаріїв" символізує гравця і людину, якій байдуже, яке рішення ухвалювати. Гороскоп на наступний день попереджає, що така легковажність може призвести до негативних наслідків. Сьогодні для вас не мають значення гроші та люди. Ви готові ризикувати всім заради якоїсь деталі, і це може призвести до виграшу або втрати всього.

ДІВА - Маг

Для Діви передбачена карта "Маг", яка означає розум, кмітливість і активну життєву позицію. Гороскоп на наступний день радить звернути увагу на людину, до якої давно відчуваєте симпатію, і поглянути на неї серйозніше.

ТЕРЕЗИ - Трійка Мечів

Ця карта позначає вибір, прийнятий всупереч власним почуттям. Тривалий час ви залишалися в стані залежності і припинити це виявлялося непросто. Тепер настав час, коли ваші емоції поступилися місцем розуму. Це важливий крок для позбавлення від залежності.

СКОРПІОН - П'ятірка Денаріїв

Карта "П'ятірка Денаріїв" символізує кризу, поневіряння і тривоги. Ви перебуваєте в періоді невизначеності та занепокоєння. Гороскоп запевняє, що це тимчасовий стан, тож не варто хвилюватись. Доля прихильна до вас, і якщо перечекаєте труднощі, на вас чекає заслужена винагорода.

СТРІЛЕЦЬ - Коханці

Стрільцям карта "Коханці" обіцяє хвилюючі переживання у сфері кохання. Ця карта віщує глибокі душевні переживання і комфорт у навколишньому світі. Ви готові повністю віддатися почуттям, і у відповідь світ піднесе вам людину, з якою ви зможете розкритися на шляху до кохання.

КОЗЕРІГ - Шістка Жезлів

Ця карта символізує період достатку, стабільності й повноти життя, створюючи відчуття впевненості в майбутньому. Фінансовий успіх, на який ви довго сподівалися і який заслужили, скоро прийде до вас. Незважаючи на позитивні перспективи, майбутній час також вимагатиме від вас подолання певних труднощів і подолання перешкод.

ВОДОЛІЙ - Десятка Денаріїв

Для Водолія вийшла карта "Десятка Денаріїв", яка обіцяє період перемоги, успіху, слави і загального визнання, супроводжуваний радістю і задоволенням. Можливі зміни у свідомості, що надають можливість перестати себе жаліти і почати вважати себе переможцем.

РИБИ - Паж Мечів

Рибам випала карта "Паж Мечів", яка віщує роз'яснення і прояснення ситуації. Карта символізує можливість появи свіжого погляду, завдяки якому те, що відбувається, стане зрозумілим. Однак слід бути обережним, оскільки вирішення конфлікту може відбутися за рахунок давніх розбіжностей, які можуть спливти на поверхню.

Раніше ми писали про те, що астрологи назвали найбільш безкорисливий знак Зодіаку, який нічого не шкодує для інших.

  • Вас також може зацікавити:

Настав час чудес: гороскоп на передноворічний тиждень для всіх знаків Зодіаку

Початок тижня буде насиченим на події: гороскоп за картами Таро 25 грудня

Остання повня 2023 року: у яких знаків Зодіаку будуть зміни в особистому житті