RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

День буде неоднозначним: гороскоп за картами Таро 2 січня

Тарологи розповіли, що чекає всі зодіакальні знаки у вівторок, 2 січня 2024 року.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Одружаться і будуть на сьомому небі від щастя: на п'ять знаків у 2024 році чекають кардинальні зміни

Овен

Карта "Дев'ятка Жезлів" є символом завзятості та опору перед ситуацією чи подією, які можуть передбачити тільки неприємності. Негативний настрій може заздалегідь створити напругу для себе та оточуючих, що призведе до невдач та тривог.

Телець

Карта "Паж Жезлів" передбачає пригоду, часто пов'язану з можливістю виходу за межі звичних інтересів. Якщо у вас є давня мрія ризикнути та спробувати щось нове, то зараз дуже вдалий момент. Важливо тільки прийняти пропозицію, що надійшла.

Близнюки

Карта "П'ятірка Мечів" може говорити про загострення конфлікту, ймовірні скандали, "удари нижче пояса", підлість та зраду. Слід бути пильними, оскільки на вас чекає небезпека. Неприємні події можуть торкнутися великої кількості людей, але ви опинитеся особливо вразливі.

Рак

Карта "Імператор" є символом бажання збудувати стабільне, безпечне, послідовне життя. Обставини у житті не відповідають очікуванням, тому прагнутимете змінити поточне становище. Варто робити рішучі кроки, адже зміни не настануть самі собою.

Лев

Карта "Туз Кубків" - це одна з найкращих карт у колоді Таро Снів. Вона говорить про радість, вдячність, задоволення, успіх, щастя. Однак все залежатиме від вашого вибору. Будь-які ваші дії можуть принести радість і цінний досвід.

Діва

Карта "Шістка Мечів" пророкує досягнення нових висот. Варто зберігати самовладання і виборювати місце під сонцем, висвітлюючи шлях гарними намірами. Такий підхід дозволить подолати труднощі та перепони.

Терези

Карта "Сила" говорить про внутрішню гармонію. Не потрібно долати інстинкти чи вчитися їм протистояти, а навпаки - мудро використати все, що дала природа. У цей день переважатимуть у вашому серці любов, ніжність і наполегливість.

Скорпіон

Карта "Дев'ятка Денаріїв" каже про фінансовий успіх та часто несподіваний матеріальний приріст. Вам може випасти можливість отримати велику суму, як нагороду за зусилля і відданість. Якщо ви не були егоїстичним, то Всесвіт віддячить за шляхетні вчинки.

Стрілець

Карта "Трійка Мечів" говорить про вибір, зроблений попри емоційні переживання. Почуття будуть пригнічені логікою. Хоч кожна людина сама має вирішувати, що має переважати - серце чи розум, однак карти радять утриматися та проявити стриманість.

Козоріг

Карта "Паж Жезлів" обіцяє цікаву пригоду. Це може означати можливість виходу за межі звичних сфер інтересів. Можете отримати несподівану пропозицію стосовно роботи чи підробітку. Її варто розглянути, адже це може легко допомогти подолати фінансові негаразди.

Водолій

Карта "Колесо Фортуни" є символом відчуття, що ваше призначення визначається поворотами Всесвіту. У цей день ваша доля буде у руках Космосу. Можете не думати про зміни чи спроби вибратись, адже від долі не втекти.

Риби

Карта "Вежа" говорить про те, що те, що довгий час розглядали як стабільне та безпечне, раптово знищилось. Ви усвідомили, що стояти на місці марно, і для кращого життя необхідно постійно рухатися, переборюючи себе.

Раніше ми розповідали, які п'ять знаків Зодіаку у 2024 році зроблять прорив у кар'єрі.

  • Вас також може зацікавити:

Астрологи назвали найбільш безкорисливий знак Зодіаку: вони нічого не шкодують для інших

Остання повня 2023 року: у яких знаків Зодіаку будуть зміни в особистому житті

Кохання і пристрасть розквітнуть у Новому році-2024: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку