RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Діви та Терези відчують гармонію: гороскоп за картами Таро 9 січня

Тарологи, які склали любовний гороскоп на 2024 рік, озвучили прогноз на вівторок, 9 січня. Цього дня декілька знаків Зодіаку відчують гармонію.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Через терни до зірок: чотири зодіакальні пари, які допомагають один одному ставати краще

Овен – Лицар Денаріїв

У Овнів стан духу, який відрізняється старанністю, терпінням та наполегливістю. Якщо ви готові докласти зусиль, результати не забаряться. Основна рада гороскопу на наступний день полягає в тому, щоб не поспішати та уважно вибудовувати стосунки крок за кроком.

Телець – Закохані

У Тельців будуть глибокі любовні переживання, їм належить зробити вибір. Вони зможуть керувати своїми емоціями, але ціна цього вибору може виявитися надто високою. Важливо пам'ятати, що кохання – це завжди ваш вибір.

Близнюки – Лицар Жезлів

День обіцяє Близнюкам зайву збудливість. Також вони відчують спрагу життя, що може спонукати їх брати участь у різних активностях та слідувати за ідеями без належного роздуму про можливі наслідки. Важливо бути уважним і обережним, щоб уникнути непотрібних труднощів.

Рак – Трійка Кубків

У житті Раків з'явиться людина, яка надасть їм допомогу у вирішенні всіх проблем. що накопичилися останнім часом. Гороскоп на сьогодні віщує, що Раки відчують полегшення.

Лев – Блазень

Леви матимуть спонтанний початок чогось нового, вони поводитимуться неупереджено і відкрито. Однак важливо пам'ятати, що такий підхід може супроводжуватися легковажністю, тому Вас можуть неправильно зрозуміти.

Діва – Помірність

Діви зможуть відчути гармонію, їм варто відпочити та насолодитися моментами життя. День обіцяє бути ідеальним.

Терези – Королева Жезлів

Сьогодні ви будете особливим чином відчувати свою інтуїцію, яка займе центральне місце у вашій свідомості, і передчуття будуть дуже точними. І, що дивно, вони будуть здійснюватися. Також ви знайдете впевненість у собі та гармонію з самим собою.

Скорпіон – Сімка Кубків

Скорпіонам треба буде ухвалити важливе рішення. Однак варто бути більш рішучим: нерішучість у виборі шляху пояснюється не тим, що всі варіанти хороші або погані, а тому, що просто лінь приймати рішення.

Стрілець – Дама Денаріїв

Стрільці досягнуть того, чого раніше бажали, і зараз у них є можливість дозволити собі насолоджуватися розкішшю. Головне – насолоджуватися цим моментом та використовувати ресурси на своє задоволення.

Козеріг – Дама мечів

Козероги довго розмірковували над певною ідеєю, можливо навіть вклали зусилля в її просування. Тепер план або проект досягли стадії, коли вони розвиваються самостійно і більше не потребують свідомих зусиль для запуску.

Водолій – Дев'ятка Денаріїв

Гороскоп на основі карток Таро обіцяє Водоліям фінансовий успіх. Їм випаде Дев'ятка Денаріїв — мапа великих і часто несподіваних виграшів.

Риби – Туз мечів

Рибам випаде карта "Туз мечів", що означає зародження нової думки, ідеї чи погляду. Нова ідея, яка з'являється, може бути кращою за все, що було раніше.

Раніше ми розповідали, що п'ять знаків Зодіаку в 2024 році чекають на неймовірні зміни в житті.

  • Вас може зацікавити:

Їх життя буде іншим: знаки Зодіаку, у яких будуть зміни в 2024 році

Гроші потечуть до них рікою: три знаки Зодіаку, які розбагатіють у найближчі 10 років

Африканський гороскоп: дізнайтеся, що ваш знак може розповісти про вашу особистість