RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Перший молодик у Водолії: чим важлива "резонансна дата" 10 лютого і чого чекати за гороскопом

У п’ятницю, 10 лютого, відбудеться "резонансна дата". В цей день на небі з’явиться перший молодик за час, коли Плутон перебуває у Водолії.

Про те, який ефект це створить, "Апостроф" розкаже далі.

Молодик у Водолії 10 лютого о 00:59 за київським часом згенерує неймовірні потоки творчої рушійної енергії та задасть тон на найближчі 20 років. Саме цей день може принести неочікувані зміни в житті. На небі утворюється з'єднання із зіркою Кастра, що має потужні характеристики войовничого Марса та інтелектуального Меркурія.

Читайте також: Під цими знаками народжуються мільярдери: астрологи назвали 4 знаки, яким щастить у бізнесі

Що очікувати в цей день

В цей день кожен має вирішити якісь особисті чи робочі проблеми, виконати персональне завдання чи обрати новий вектор руху у житті. Астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова) зазначає: це "... ідеальний час, щоб проявити себе активніше та діяти швидше".

Зазначимо, що цей молодик стане початком китайського Нового року під символом Зеленого Дракона. В цей час важливо знайти в собі сили для рішучих дій та довгоочікуваних змін. Перетворити пасивне споглядання в активні вчинки.

Зокрема представники знаку Водолій сприймуть такі зміни по-особливому відкрито. Це досить волелюбний та прогресивний знак. Плутон і молодий Місяць у цьому знаку, начебто спрямовані в майбутнє, назустріч новим звершенням та новому досвіду. Для них це період насичених інформаційних потоків, відкритого польоту думки та креативних ідей.

Лютневий молодик у напруженому аспекті з Ураном – управителем Водолія. Він активний, закликає до розвитку та нових відкриттів у обраних сферах. Цими днями особливо шкідлива пасивна поведінка. Тому той, хто давно планував переробити масу роботи у стислий термін, якраз може встигнути.

Ці знаки Зодіаку помітять найбільший ефект

Молодик у Водолії принесе з собою зміни усім знакам Зодіаку. Проте найбільше позитивних новин чекає саме на представників знаку Водолій, Близнюки та Терези. В найближчі кілька тижнів вам вдасться налагодити стосунки з людьми та нарешті дотримуватись здорового балансу роботи та дозвілля. Не дозволяйте порушувати свої межі, аби не порушити енергетичний потенціал. В кінці місяця можливе часткове послаблення імунітету, тому вже зараз варто особливо ретельніше ставитись до власного здоров’я.

На кого молодик може вплинути негативно

Представники знаків Тельця, Лева та Скорпіона можуть відчути негативний вплив енергії молодика 10 лютого. Вам доведеться ухвалювати непрості рішення, робити вибір і від чогось відмовитись, аби досягти позитивних змін у житті. Намагайтесь не піддаватись на провокації в молодик і найближчими днями до та після нього. За цей час краще сконцентруватись на тому, чого ви дійсно хочете, та внести необхідні зміни для досягнення мети.

Раніше "Апостроф" вже писав про найбільш горді і незалежні знаки Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Вони народжуються з добрим серцем: три найблагородніші знаки Зодіаку

Готуйтеся до складного періоду: ці чотири знаки Зодіаку в лютому чекає чорна смуга