Який подарунок до Дня закоханих дарувати знакам Зодіаку: цікавий гороскоп

Астрологи розповіли, як за гороскопом обрати подарунок на День всіх закоханих або День святого Валентина. Для кожного знаку Зодіаку можна підібрати щось особливе.

Про це пише "Апостроф".

Читайте також: День святого Валентина вже близько: топ-6 найгірших ідей подарунків для коханої людини

Овен

Овнам сподобається подарунок, який допоможе їм виплеснути свою енергію та підзарядитися позитивними емоціями. Зокрема, спільна подорож у нове місце, квиток на концерт, випробувати один з екстремальних видів спорту.

Телець

Тельці дуже цінують комфорт та не люблять дешеві подарунки. Їм сподобається ювелірна прикраса, новий гаджет, спільний шопінг.

Близнюки

Близнюки полюбляють нові враження, будь то концерт або цікава книга. Також вони обожнюють сюрпризи та квести.

Рак

Раки є емоційними людьми, тому подарунок на День закоханих має бути пов'язаний з теплими спогадами або яким можна показати свою турботу та викликати почуття. Це може бути спільне фото, м'яка іграшка або романтична вечеря.

Лев

Леви хочуть, аби партнер прислуховувався до їхніх бажань, тому, скоріш за все, вони самі натякнуть на те, чого вони очікують в якості подарунка.

Діва

Дівам важливо, щоб при виборі подарунка партнер враховував їхні інтереси, смаки, втілював у життя їхні мрії.

Терези

Терези обожнюють романтику та всі необхідні для неї атрибути: свічки, цукерки, квіти тощо. Сам подарунок має бути унікальним, створений тільки для них або який відображає їхню індивідуальність.

Скорпіон

Скорпіони полюбляють креативні подарунки, для якого людина заморочилася. Це має бути щось унікальне та незвичне. Зокрема, багатокомпонентний подарунок.

Стрілець

Стрільцям сподобається подарунок, який дасть їм відчути себе коханими, унікальними та дарує відчуття свободи.

Козоріг

Подарунок має бути від чистого серця та мати особливе значення для закоханої пари. Водночас Козороги дуже прагматичні люди, тому варто дуже продумано підійти до вибору подарунка.

Водолій

Водолії залюбки відзначать День закоханих в улюбленому кафе, ресторані або будь-якому іншому місці, де їм добре. Це має бути зрозумілий подарунок, який повністю відповідає їхнім інтересам та підтверджує кохання до них.

Риби

Рибам важливо відчувати себе у безпеці, без зайвої помпезності. Подарунок має підкреслювати любовь, турботу та повагу до них.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку купатимуться у коханні на День святого Валентина.

  • Вас може зацікавити:

Мають найгіршу сумісність: астрологи назвали зодіакальні пари, яким буде важко у стосунках

Як оригінально привітати хлопця на День закоханих: ідеї подарунків для нього

Почнеться казковий час: день святого Валентина здійснить мрії трьох знаків Зодіаку