RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Левів зруйнуються плани, Скорпіонам варто довіритися інтуїції: гороскоп на 11 березня для всіх знаків

Астрологи, які розповіли, у кого за гороскопом буде вдалий тиждень, дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 11 березня. Дівам потрібно буде проявити терпіння і наполегливість, а на Водоліїв чекають зміни.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Переверне все життя: ці п'ять знаків Зодіаку у березні ухвалять доленосне рішення

Овен

Сприятливий час саморозвитку, особливо творчих талантів. Також у понеділок доля кине Овнам виклик – необхідно буде подолати перешкоди.

Телець

Тельці 11 березня будуть весь день сконцентровані на одній цілі. Для реалізації задуманого потрібно трохи більше часу, але астрологи радять не втрачати віри у свої сили.

Близнюки

Близнюки сьогодні відчуватимуть легке хвилювання перед чимось важливим, але розум слід залишати холодним. Зусилля надвечір будуть винагороджені.

Рак

Раки в понеділок виявляться особливо вразливими та емоційнішими, ніж зазвичай. Астрологи радять шукати підтримки у близьких і намагатися перемкнутися на своє захоплення. Це допоможе розслабитись.

Лев

На Львів очікують несподівані зміни у планах на день. Водночас сприятливий період для фізичних навантажень та оздоровчих процедур.

Діва

Сьогоднішній день закінчиться вдало, якщо Діви виявлять більше терпіння та наполегливості на роботі чи у навчанні. Також сприятливий час для занять йогою та для медитацій.

Терези

Астрологи радять Терезам сьогодні більше часу приділити близьким і сім'ї, а також подбати про свої бажання.

Скорпіон

Скорпіони 11 березня матимуть особливо сильну інтуїцію. Це допоможе вирішити важливі завдання та розібратися у своїх життєвих цілях.

Стрілець

Стрільці у понеділок будуть налаштовані оптимістично та особливо енергійно. Водночас астрологи не радять надто перевантажувати себе, інакше завтра буде занепад сил та слабкість у всьому тілі.

Козоріг

Сьогодні Козороги будуть добрими виконавцями різних доручень. Вони все якісно та швидко зроблять, за що їх винагородить доля.

Водолій

На Водоліїв 11 березня чекають нові можливості та зміни в житті, які покращать їхнє фінансове становище згодом, а також змінять деякі цінності та орієнтири.

Риби

Інтуїція Риб сьогодні допоможе ухвалити важливе рішення. Водночас допомога близьким та рідним буде винагороджена новими можливостями та перспективами.

Раніше ми публікували прогноз за китайським гороскопом з 11 по 17 березня.

  • Вас може зацікавити:

Завжди підтримають і допоможуть: які знаки Зодіаку мають найдобріші серця

Серцю не накажеш: чотири знаки Зодіаку закохуються у своїх друзів та подруг

Зірки обіцяють щастя та вічне кохання: який ідеальний вік для одруження за вашим знаком Зодіаку