RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Деякі люди відчують дискомфорт: гороскоп за картами Таро 17 березня

Згідно з прогнозом Таро на 17 березня 2024 року, для більшості знаків Зодіаку цей день буде гармонійним.

Про це повідомляє slovofraza.com.

Овен: Туз Жезлов

Овнам необхідно висловити свої емоції й уважно вислухати реакцію у відповідь, щоб прийти до конструктивного діалогу. Також слід уникати імпульсних реакцій.

Читайте: Жіночий гороскоп на квітень 2024 року: яких сюрпризів слід очікувати

Телець: Шістка Денаріїв

Шістка Денаріїв для Тельців символізує неоднозначні події. Вона може принести несподівані подарунки долі, але при цьому Тельці можуть відчути, що вони не зовсім заслужені.

Близнюки: Закохані

Для Близнюків сьогоднішній гороскоп віщує зміни в особистому житті. Якщо вони застрягли одному етапі відносин, їм слід переглянути свої пріоритети, щоб уникнути втрати чогось цінного.

Рак: Четвірка Жезлов

Четвірка Жезлов приносить Ракам сприятливі часи, символізуючи гармонію, впевненість та рівновагу. Вони можуть відчувати задоволення від результатів своєї праці та з радістю присвятити час відпочинку та насолодам.

Лев: Четвірка Мечів

Щодо Львова, то Четвірка Мечів вказує на відстороненість від світу та своїх емоцій. Гороскоп застерігає, що така самоізоляція може завдати шкоди репутації Львів. При поверненні до активного життя їхні зусилля можуть бути недооцінені.

Діва: Десятка Жезлов

Вас чекає випробування на рішучість та відповідальність. Замість того, щоб перекладати її на інших, слід взяти управління ситуацією у свої руки.

Терези: Лицар Кубків

Можливо, вам здається, що життя застрягло на одному місці. Однак Лицар Кубків закликає не втрачати надії. Відповіді вже на підході. Для їх отримання Терезам необхідно бути відкритими та сприйнятливими.

Скорпіон: Сімка Денаріїв

Символізує старанну роботу та наполегливість. Гороскоп радить приділити час практичним завданням та не боятися фізичної праці. Поступово їхні зусилля винагородять, а труднощі подолано.

Стрілець: Лицар Жезлов

Лицар Жезлов закликає Стрільців до сміливих вчинків та реалізації довгострокових планів. Гороскоп на сьогодні сприяє ризику та змінам. Стрільцям необхідно прислухатися до свого внутрішнього голосу та слідувати за своїми мріями.

Козеріг: Дев'ятка Пентаклей

Дев'ятка Пентаклей приносить Козерогам заслужений достаток і матеріальний добробут. Вони можуть розраховувати на підвищення служби або значне збільшення доходу.

Водолій: Король Чаш

Король Чаш закликає Водоліїв до емоційного зростання та співчуття. Гороскоп рекомендує їм приділити час самоаналізу, вивчення своїх почуттів та прагнень.

Риби: Туз Кубків

Туз Кубків для Риб символізує початок нового романтичного чи творчого періоду. Радимо вам відкритися новим враженням і дозволити собі поринути у почуття.

Раніше ми писали, що астрологи назвали знаки Зодіаку, які з роками стають ще привабливішими.

  • Вас також може зацікавити:

Вважають кожну копієчку: знаки Зодіаку, які часто дбають про гроші

Кожна з них прекрасна: що робить особливими жінок відповідно до знака Зодіаку

"Секрети" астрології: чим відрізняються жінки за знаком Зодіаку