RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Леви мають подумати про себе, а Терезам слід бути обачними: прогноз Таро на 2 квітня

Прогноз по картах Таро для кожного з 12 знаків Зодіаку - що приготував кожному з нас вівторок, 2 квітня 2024 року.

Про це розповів Slovofraza.com.

Овен - Дама Пентаклей

Вам необхідно мати залізну волю і терпіння, щоб досягти бажаних цілей. Завзятість та цілеспрямованість стануть вашими головними союзниками на цьому шляху.

Читайте також: Частина областей Росія втратить: прогноз таролога про війну в Україні

Телець - Пустельник

Зараз вам особливо потрібна тиша. Проведіть час далеко від суєти й шуму, щоб набратися сил і знайти ясність думок. Не поспішайте робити висновки, прислухайтеся до свого внутрішнього голосу та ухвалюйте рішення обдумано.

Близнюки - Трійка Жезлов

Перш ніж будувати грандіозні плани, переконайтеся, що ваш фундамент міцний та надійний. Відновіть сили, знайдіть рівновагу і будьте впевнені у своїх можливостях. Тільки тоді ви зможете впевнено рухатись уперед.

Рак - Десятка Мечів

Сьогодні вам слід уникати імпульсивних рішень і не піддаватися спокусі зруйнувати щось. Уважно проаналізуйте ситуацію та не робіть різких рухів. Зверніть увагу на свій внутрішній світ і знайдіть у собі сили справлятися з труднощами.

Лев - Лицар Кубків

Подумайте про себе і не виявляйте зайвого благородства, якщо це не дасть позитивних результатів. Не дозволяйте іншим використовувати вашу доброту у своїх корисливих цілях. Будьте розбірливими у своїх контактах і не витрачайте час на марні зв'язки.

Діва - Четвірка Жезлов

Будьте відкриті для нових ідей та знайомств. Прислухайтеся до порад оточуючих, але приймайте рішення, виходячи із власної інтуїції. Не бійтеся брати на себе відповідальність і будьте готові до змін.

Терези — Сімка Мечів

Виявляйте пильність, будьте обережні й не довіряйте сліпо. Навколишні можуть бути нещирими або намагатися обдурити вас. Приймайте рішення, спираючись на факти та інтуїцію. Не дозволяйте іншим впливати на вашу думку або збивати вас зі шляху.

Скорпіон - Трійка Пентаклей

На вас чекає новий рівень життя, повний можливостей для зростання та розвитку. Позбавтеся рутинних занять і відкривайтеся для нових перспектив. Будьте готові вкладати сили та час у те, що вам справді важливо.

Стрілець - Дев'ятка Мечів

Не дозволяйте страхам і негативним думкам минулого опанувати вас. Зверніть увагу на позитивні сторони життя та шукайте можливості для розвитку. Не бійтеся просити про допомогу та підтримку, якщо вам це потрібно.

Козеріг - Паж Жезлов

Остерігайтеся порожніх обіцянок і будьте пильні. У вас зароджується щось нове, що може призвести до перспективних знайомств чи вигідних пропозицій. Не поспішайте довіряти незнайомцям, але не бійтеся йти на розумний ризик.

Водолій - Туз Кубків

Вам надається шанс, який може принести удачу та процвітання. Будьте відкриті для нових можливостей і не бійтеся слідувати своїм мріям. Довіряйте інтуїції й не втрачайте слушного моменту.

Риби - Вісімка Жезлов

Карта віщує хороші новини та сприятливі зміни. Навіть якщо ситуація здається складною, не здавайтеся і продовжуйте рухатися вперед. Будьте готові до нових знайомств та несподіваних подій, які можуть кардинально змінити ваше життя на краще.

Раніше ми повідомляли про три знаки Зодіаку, яких у квітні захопить вир кохання

  • Вас також може зацікавити

Слід бути обережним: чотири знаки зодіаку, які "сліпо" вірять людям

"У нього все гниє всередині": українська відьма напророчила Путіну смерть

Головні щасливчики тижня: яким знакам Зодіаку посміхнеться Фортуна з 1 по 7 квітня