RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Позитив для Терезів, а Козорогам - конфлікти: гороскоп за картами Таро на 16 квітня

Тарологи зробили детальне передбачення для зодіакальних знаків за картами Таро на вівторок, 16 квітня.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Читайте також: Щастя запаморочить голову: три знаки Зодіаку, які зустрінуть кохання вже на вихідних

Овен

Карта "Правосуддя" означає, що рекомендується обмежити сьогодні витрати. Так вдасться уникнути фінансових труднощів. Оскільки у найближчому майбутньому буде нелегко заробити гроші. Через що важливо проявляти економічну обачність.

Телець

Карта "Колесо Фортуни" говорить про втілення мрій та гармонійний розвиток подій. У сфері професії та фінансів буде безпека. Це принесе відчуття впевненості у діях.

Близнюки

Карта "Дама Денаріїв" вказує на необхідність змінити життя. Варто почати із загального прибирання, позбутися зайвих речей, почати внутрішнє самоочищення.

Рак

Карта "Закохані" для Раків вказує на те, що вдасться сприятливо провести більшу частину часу з партнером. Це дасть обом користь. Всі справи зачекають.

Лев

Карта "Четвірка Жезлів" говорить про необхідність ухвалювати серйозні та складні рішення. Це може істотно вплинути на фінансове становище. Важливо ретельно зважити всі варіанти та обрати правильне рішення.

Діва

Карта "Вежа" символізує початок нових проєктів та знайомства з важливими людьми. Не бійтеся прагнути успіху і наполегливо працюйте. Чекають гарні результати в майбутньому.

Терези

Карта "Зірка" вказує на чудовий день, сповнений легкості та позитиву. Вам вдасться впоратися незалежно від занять, із завданнями на найвищому рівні. Обставини та кмітливість допоможуть у цьому.

Скорпіон

Карта "Лицар Мечів" вказує на те, що треба бути обережними, зайнятися здоров'ям. Організм втомився, й імунітет вимагає підтримки. Варто провести вечір із відпочинком та зайнявшись реабілітацією.

Стрілець

Карта "Паж Кубків" говорить про приємний день, сповнений турбот про родину. Роботу відкладіть на другий день та повністю присвятіть себе сімейним справам.

Козоріг

Карта "Верховна Жриця" попереджає про день, насичений конфліктами. Через що важливо зберігати спокій і не вплутуватися в емоційні та стресові ситуації.

Водолій

Карта "Путівник" вказує на період карантину, що здатен підірвати життєву енергію, адже доведеться провести весь день у ліжку. Однак боротьба з депресією може бути успішною завдяки спілкуванню з друзями чи родичами.

Риби

Карта "Двійка Денаріїв" радить проявляти обережність у всьому. Постарайтеся уникати контактів із негативними людьми та приділіть краще увагу виключно позитивним та приємним думкам.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку можуть довго залишатися у відносинах.

  • Вас також може зацікавити:

Доля готує кармічну компенсацію: три знаки Зодіаку отримають щедру винагороду у квітні

Не сумніваються в собі: які знаки Зодіаку вважають найбільш впевненими

Ставлять на кін все, що мають: найголовніші божевільні в азартних іграх за гороскопом