RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названі найкращі і найгірші "евробляхи" з пробігом: рейтинг

Автоексперти склали список кращих і гірших моделей компакт-класу з пробігом, створений на основі даних організації TÜV (нім. Technischer Überwachungsverein).

Про це пише "АвтоЦентр".

На думку експертів, кращий кандидат для покупки на вторинному ринку - Hyundai i30. Найчастіше, з Європи українці приганяють а втомобілі С-класу. Бестселер VW Golf - виявився далеко не найкращим в звіті TÜV. За даними організації, він лише трохи перевершує середній бал (відсоток браку у автомобілів у віці від двох до трьох років).

На третьому місці VW Beetle. У нього після 2-3 років експлуатації виникають проблеми з витоком масла. Далі слідує Audi A3, який вийшов на ринок в 2012 році. Побудований на одній платформі з VW Golf сьомого покоління, він розділив з ним і проблеми з гальмівними дисками. Замикає п'ятірку найкращих уживаних компактних моделей Volvo V40.

ТОП-5 найгірших старих автомобілів компакт-класу 2021 роки очолив Dacia Logan другого покоління. Другий найгірший компакт - Ford Focus. Далі - Seat Leon 5F. Четвертим названий Honda Civic. П'ятим гіршим компактом 2021 року стало Peugeot 308.

Раніше ми розповідали про плюси та мінуси кращих дешевих авто з пробігом, які витрачають мало палива і рідко ламаються.