RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Названі найкращі сімейні авто Mitsubishi - приваблюють якістю та зручністю

Експерти з авто назвали найкращі сімейні автомобілі японської марки Mitsubishi.

Про це повідомляє сайт "Новини України".

Варто відзначити, що при пошуку сімейного автомобіля з незаперечною надійністю багато покупців вибирають японські марки. Справжні поціновувачі вибирають автомобілі з перевіреного та випробуваного парку Mitsubishi.

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer - один із тих сімейних автомобілів, які можуть одночасно бути економічними, надійними та вишуканими. Він пропонує своїм пасажирам зручний та великий салон, гарні функції безпеки, інтелектуальну систему трансмісії та спортивні акценти, що робить його придатним для міських поїздок.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX - це сімейний позашляховик марки міського розміру, який пропонує спортивний вигляд у поєднанні з комфортом, який можна отримати від невеликого автомобіля, але з функціями та стилем позашляховика. Він пропонує гарний та просторий салон разом із великим вантажним відсіком. ASX надає сім'ям технології та безпеку, необхідні для захисту під час подорожей.

Mitsubishi Eclipse Cross

Цей сімейний автомобіль Mitsubishi пропонує привабливий дизайн у поєднанні з передовими технологіями, які дозволяють власникам сміливих пригоди доставити їх туди, куди їм потрібно. З появою Eclipse Cross ландшафт кросоверів змінився завдяки його системі Super All-Wheel Control та бензиновому двигуну з турбонаддувом, що забезпечує економічність та продуктивність для всіх власників.

Mitsubishi Outlander

5- та 7-місні моделі Outlander не тільки надають активним та зайнятим сім'ям вибір автомобіля, який їм потрібен, але також пропонують стильний зовнішній вигляд, передові технології та розваги, які сподобаються будь-якій родині. Він забезпечуючи кожному власнику сім'ї продуктивність, комфорт, універсальність та цінність, необхідні їм у сімейному автомобілі.

Раніше експерти з авто склали рейтинг найочікуваніших позашляховиків та кросоверів в Україні на 2022 рік.