RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Лимонад не виллється, цукор не розсиплеться: у Штатах створили спеціальний ремінь безпеки, фото

У США винахідники у бажанні полегшити водіям життя створили спеціальний автомобільний пасок безпеки для сумок та пакетів. Фіксатору для поклажі в салоні авто дали назву BAGO.

Про це повідомляє портал Аuto.24.

Автором такого рішення став Ден Стівенсон з Атланти (США).



Завдяки такому кріпленню, водіям не потрібно буде ставити сумки з покупками на підлогу та хвилюватися, що при різкому гальмуванні все висиплеться, а то й виллється.



Фіксатор дозволить тримати продуктові пакунки у потрібному положенні та місці, і налаштувати необхідну довжину. Монтаж паска безпеки BAGO доволі простий - необхідно закріпити один його кінець у бардачку машини та закрити дверцята. На іншому його кінці є металева прищіпка, яку потрібно прикріпити до пакунків. Фіксатор BAGO здатен міцно тримати сумки у вертикальному положенні і на це не вплинуть круті віражі.



Ден Стівенсон запустив краудфандінг (залучення коштів на реалізацію проєкту від громадян) для свого продукту на Kickstarte. Перші покупці заплатили за BAGO 22 долари з надією, що одержать пасок у травні. Наразі раунд збору коштів закінчився, однак пасок можна придбати на платформі Indiegogo Indemand.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як захистити авто від бруду та подряпин, назвавши ТОП-5 способів.