RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Розкіш і комфорт за помірною ціною: ТОП-5 великих позашляховиків

В останні роки серед водіїв на автомобільному ринку набирають все більшої популярності позашляховики - вони великі, місткі, практичні і можуть проїхати практично будь-якою дорогою.

Про те, які позашляховики за розумною ціною можна купити в 2022 році, розповідає "Апостроф" з посиланням на “WhatCar?”.

Hyundai Santa Fe

Перевагами цього автомобіля є просторість, комфорт, комплектація, а також можливість економії експлуатаційних витрат. Майбутній власник може придбати автомобіль як у стандартній, так і в гібридній комплектації, підлаштовуючись під власні потреби. Серед основних плюсів виділяють сім місць для дорослих, можливість вибирати комплектацію та тривалу гарантію. Головними мінусами є погана звукоізоляція та дороге оздоблення салону

Ціна стартує від $52700.

Kia Sorento

Цей автомобіль поєднує в собі економічну витрату палива під час експлуатації та порівняно низький рівень викидів вуглекислого газу в атмосферу незважаючи на те, що це дуже просторий семимісний автомобіль. Машина рухається м'яко та легка в управлінні. Крім цього, виробник пропонує гарантію на 7 років при покупці авто. Серед плюсів виділяють сім місць для пасажирів та відмінну комплектацію. Мінусами є дорожнеча обробки салону та неекономічність двигуна у гібридній комплектації.

Ціна стартує від $52451.

KIA EV6

Електромобіль цієї моделі відрізняється великим запасом ходу з можливістю швидкої зарядки, що є великою перевагою серед електрокарів на сьогодні. Крім того, автомобіль стильно виглядає і є досить містким – у ньому може спокійно розміститися п'ять людей. Основними плюсами моделі є можливість швидкої зарядки та довга гарантія. Серед мінусів виділяють жорстку їзду на низькій швидкості та дороговизну авто.

Ціна стартує від $55515.

Lexus NX

Комфортний кросовер з великим запасом ходу та стильним салоном, зручний та економічний в експлуатації. Також позашляховиком комфортно керувати. Серед основних плюсів - висока продуктивність та вражаючий запас ходу на електротязі. Мінусами є уривчаста їзда на високих швидкостях у деяких модифікаціях авто, а також досить висока ціна.

Ціна стартує від $51 855.

Skoda Enyaq iV

Перший електромобіль Skoda має форму великого позашляховика. Він практичний і зручний в управлінні, добре продуманий та оснащений у салоні. Безперечними перевагами авто є відносно демократична ціна серед автомобілів цієї категорії. Головними плюсами є ціна, практичність, зручність в управлінні. Серед мінусів виділяють невисоку продуктивність серед електромобілів.

Ціна стартує від $47 250.

Раніше ми писали про ТОП-3 популярні кросовери, які з роками не втрачають популярності.