RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

Всі новини

У дуелі Джамали і Лазарєва на Євробаченні-2016 побачили загрозу Україні

Суперництво української співачки Джамали і російського співака Сергія Лазарєва на музичному конкурсі "Євробачення-2016" має сильну політичну підоснову.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook українська журналістка Богдана Бабич.

"Результати цьогорічного Євробачення можуть стати політічною проекцією ставлення Євросоюзу до України і Росії на найближчий рік. Букмекерські контори вже оголосили перші результати ставок. Співак від Росії Сергій Лазарєв займає перше місце з деяким відривом від нашої співачки Джамали. Якщо проаналізувати вибори в Німеччині, Австрії, Угорщині, референдум в Нідерландах, настрої в Чехії, Словакії, Франції....то можемо побачити тривожну тенденцію для України. Ми втрачаємо своїх симпатиків, в ту годину, як Росія їх набірає", — відзначає журналістка.

"Пам'ятаю, як ми самоорганізувались і кілька днів у всі руки голосували проти продаж Францією "Містралей" для Росії. І перемогли!!! Треба активізувати наші Євромайдани і підтримати нашу співачку і її історію. Можна позакидати в групи євромайданів світу відео з виступом Джамали з проханням проголосувати? Що ще? Є ідеї?", — запитує Бабич.

Як повідомляв "Апостроф", в Російській Федерації кримськотатарську співачку Джамалу називають претенденткою на перемогу і головною суперницею учасника від Росії Сергія Лазарєва.