RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Подруга Джамали розповіла, як українці за лаштунками Євробачення-2016 натерпілися від Росії

Телеведучі Кароліна Ашіон та Василіса Фролова під час конкурсу Євробачення-2016 в Стокгольмі, де перемогла українка Джамала, відчували неприязнь з боку команди з Росії.

Про це вони зізналися в ефірі програми Світське життя, передає ТСН.

"Безумовно, тиск був. Мені навіть здалося, що в той момент, коли відбувалося голосування в суперфіналі ложі, де сиділа російська делегація, валив чорний дим", - зазначила Ашіон.

Фролова зазначила, що Філіп Кіркоров та Сергій Лазарєв, який представляв Росію на Євробаченні, були зовсім чужими один одному.

"Українська делегація була компанією людей зі спільними інтересами. Було видно, що це – одна велика родина, яка разом нормально і по-людськи реагує на все, що відбувається", - згадала ведуча.

Ведучі також розсекретили святкування тріумфальної перемоги Джамали.

"Це була така студентська вечірка, тиха атмосфера. Джамала звичайно відразу пішла спати. На столі були дві мандаринки, шоколадка, хтось збігав і приніс суші, хтось дістав останню палику ковбаси", - зізналися вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські ЗМІ цинічно перебрехали зміст конкурсної пісні Джамали, яку співачка присвятила бабусі, яка постраждала від депортації кримських татар після Другої світової війни.