RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Після гучних заборон на в'їзд в Україну актори з РФ відмовляються їхати у Крим: опубліковано фото

Російські актори з Москви Андрій Чернишов, Марія Добжинська, В'ячеслав Разбєгаєв відмовилися виступати у окупованому РФ Севастополі, побоюючись отримати заборону на в'їзд в Україну. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Оголошення про їх заміну у виставі "Любов по понеділках", який відбувся 30 квітня, було вивішено в Севастопольському центрі культури і мистецтв.

Після того, як про рішення акторів повідомили в пресі, Чернишов спростував інформацію про свою відмову виступати в Криму через побоювання заборони в'їзду в Україну.

"Гастролі повинні були бути, але їх нема, так. Просто це просто смішно - всі стали відразу вишукувати матеріал. Розумієте, у нас кілька днів тому відмінилися гастролі в Йошкар-Олі, до цього в Шатурі. І це нікого не цікавило. А тут Крим, і всі чомусь почали шукати якісь причини. Ну це гастролі, є всякі фінансові міркування ... гастролі, бувають, скасовуються", - заявив артист у коментарі "РенТВ ".

За словами актора, тими ж мотивами керувалася і його дружина, актриса Марія Добржинська. Чернишов також пообіцяв відвідати Крим, якщо у нього "будуть там справи".

Цікаво, що Андрій Чернишов народився в Києві, там проживають його батьки. У російських ЗМІ пов'язують рішення актора не відвідувати Крим через нещодавнього рішення української влади не пустити в країну російську співачку Лоліту Мілявську, яка прямувала до Києва до своєї дочки і матері, які живуть в столиці України.

Відзначимо, що раніше після запиту "Апострофу" в Службу безпеки України,у Харкові не вдалося виступити російській актрисі Наталії Бочкарьовій. У цій виставі московського театру брав участь також і Андрій Чернишов.

Відзначимо, раніше у СБУ на запит "Апострофа" відповіли, російській артистці Ірині Аллегровій, що неодноразово виступала в окупованому Криму, поки не заборонено в'їзд в Україну. У той же час після звернення в правоохоронні органи нашого видання, віце-прем'єр України В'ячеслав Кириленко заявив, що російському реперу "Баста" не вдасться виступити в Україні через те, що той порушив українські закони про порячдок відвідування окупованого Криму.