RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

​Перемога Португалії на Євробаченні: в мережі знайшли ідеального кандидата від України на 2018 рік

Користувачі соціальних мереж продовжують бурхливо обговорювати результати конкурсу Євробачення-2017, який проходив у Києві. Перемогу в музичному змаганні здобув представник Португалії Сальвадор Собрал.

У зв'язку з цим в мережі запропонували до 2018 року відправити від України гурт Dzidzio, оскільки її лідер – Михайло Хома неодноразово заявляв, що його мама вже більше 15 років на заробітках у Португалії.

"Відправимо Дзідзьо в наступному році. У нього там мама", - написала блогер з ніком Труся.

При цьому в коментарях користувачі цілком реально почали обговорювати ймовірність такого перебігу, відзначаючи особливий драйв виконавця.

"До речі реально відмінна ідея, він запальний і зможе гідно представити країну", - написали в коментарях.

Разом з тим, сам Дзідзьо в своєму Instagram прокоментував результати Євробачення-2017: "Вітаю Португалію. Вітаю Сальвадора. Я знав, що він виграє. Мамо, Євробачення їде до вас!".

Зазначимо, що про маму у Португалії Дзідзьо неодноразово говорив і співав у своїх піснях. Знято навіть окремий кліп "Я їду до мами".

Докладніше про фінал Євробачення-2017 читайте на "Апострофі". Нагадаємо, одним з найбільш резонансних моментів фіналу Євробачення-2017 стали голі сідниці пранкери в ході виступу Джамали.