RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Відомі музиканти розповіли, кого з російських артистів варто пускати в Україну

Продюсер української групи Mad Heads Оксана Михайленко вважає, що в Україну слід не пускати з виступами тільки тих росіян, які порушили українські закони.

Про це вона розповіла разом з новим вокалістом гурту Кирилом Ткаченком і незмінним учасником гурту Максимом Краснооким в інтерв'ю "Апострофу. Лайм".

"Дуже багато росіян підтримують Україну і українську позицію, тому не пускати їх – це теж порушення закону", - заявила вона.

Представники гурту негативно ставляться до зривів концертів українських музикантів.

"Тут, на жаль, не тільки політика, є ще домішок конкуренції. Тут музика іде окремо. Просто деякі можуть воювати за частку ринку. Це найстрашніше, що взагалі може відбутися: коли люди під прикриттям проблем з Росією і у формах хлопців з АТО вирішують свої економічні питання", - вважає Михайленко.

"Багато людей на цьому спекулює, це ганьба. Це взагалі потрібно не такими методами вирішувати. Наприклад, нехай СБУ заборонить в’їзд артисту з Росії до нашої країни, якщо він порушив закони цієї країни. Російський артист, якщо він не порушив ніяких законів, нехай приїздить до України. Але треба, щоб люди самі розуміли, що відбувається, і, наприклад, не ходили на його концерти", - додає Красноокий.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа.Лайм" З артистами, які виступають в Росії, ми навіть не працюємо на одних майданчиках – гурт Mad Heads.