RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Відомий український музикант і його дружина знялись повністю голими на тлі природи: опубліковано фото

Відомий український музикант і тренер восьмого сезону вокального шоу "Голос країни" Сергій Бабкін і його дружина Сніжана знялися повністю оголеними на природі.

Про це повідомляє JetSetter.ua.

Так, недавно пара відзначила 10-річчя з дня вінчання.

Подружжя поділилося своїми правилами щасливої і міцної родини, а також розповіло, як долає конфлікти.

"Перше правило - чоловік і жінка повинні повністю жити життям один одного. Кожен з них повинен забути про своє особисте життя до цієї зустрічі. Вони повинні самі для себе померти, тепер моє життя - це її, а її - це моє. Друге правило - вміти спілкуватися один з одним. Ділитися не тільки радісними і прекрасними моментами, але і говорити про недоліки, проблеми, про помилки - відкрито, щиро і чесно, в очі, нічого не таїти. Третє правило - це віра в сімейну пару. Якщо є сумнів у союзі, то не можна триматися, потрібно йти відразу", - розповів Бабкін.

У свою чергу, Сніжана додала, що не потрібно бути разом заради дітей або думки інших людей. Потрібно йти чесно і відкрито і рухатися далі, знаходити нове. Головне - віра і бажання.

Бабкін додав, що в разі сварки не потрібно зволікати з примиренням.

"Навіть якщо в сварці винен не ти, все одно підійди першим, попроси пробачення, обійми, поцілуй, скажи, що любиш, скажи, що ти ідіот, скажи, що давай видалимо все це з пам'яті і більше такого не станеться", - сказав він.

Фото: jetsetter.ua

Як повідомляв "Апостроф. Лайм", раніше Бабкін представив нову пісню під чуттєвий номер фіналіста "Танців з зірками".