RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

На Leopolis Jazz Fest виступить нова зірка з Франції

новини компаній

Переможець премії Letter One Rising Stars - Adrien Brandeis виступить на Leopolis Jazz Fest 2019.

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

Adrien Brandeis – французький джазовий піаніст і композитор, народився в Аннесі у 1992 році. Закінчивши навчання у консерваторії Ніцци і в консерваторії Парижа у Robert Persi та Manuel Rocheman, у 2018 році він підготував і випустив свій перший альбом «Euforia».

Під впливом Michel Camilo, Bill Evans та Chick Corea, молодий, універсальний піаніст з багатьма нагородами занурився у джаз, латиноамериканську і афро-карибську музику. Він прагне поєднувати традиційний джаз з сучасним впливом. У альбомі «Euforia» Adrien проявляє у своїй грі надзвичайну лірику у поєднанні з урбаністичним підходом до гри на піаніно.

Як переможець джазової премії LetterOne RISING STARS, Adrien вирушить у турне по 7 масштабних джазових фестивалях в Європі: Love Supreme (Великобританія), Leopolis Jazz fest (Україна), Kongsberg Jazzfestival (Норвегія), Nice Jazzfestival (Франція), Umbria Jazz (Італія), Jazzopen Штутгарт (Німеччина) і Heineken Jazzaldia San Sebastian (E). Крім того, він отримає піар- та маркетингову підтримку протягом року від Air Artist Agency.

Джазова премія «LetterOne RISING STARS» є значущою подією в міжнародному джазовому календарі, завдяки якій вже другий рік поспіль молоді талановиті джазові виконавці з усього світу мають змогу виступити на сценах престижних джазових фестивалів Європи.

Нагадаємо, що Leopolis Jazz Fest– міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в Україні в останні вихідні червня. Перший фестиваль відбувся в 2011 році. Щорічно фестиваль відвідує понад 100 тисяч гостей з України та іноземних країн. У 2016 році фестиваль був визнаний поважним британським виданням The Guardian одним з найкращих джазових фестивалів Європи. Трансляцію концертів фестивалю у Європі здійснює всесвітньовідомий телеканал Mezzo.