RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Зірка голлівудських бойовиків зніметься у пропагандистів Путіна у фільмі про Крим

Відомий в 90-х і 00-х актор Голлівуду шведського походження Дольф Лундгрен був заявлений для участі в пропагандистських проектах РФ про Крим - фільмах "Аджимушкай" та "Маска".

Про це повідомило російське РИА "Новости" з посиланням на заяву продюсера зазначених картин Олександра Бєланова.

Так, в кінофільмі "Аджимушкай" зірка бойовиків зіграє начальника керченського гестапо Гюнтера Гельдмана - головного антигероя. Лундгрен вже запланував поїздку в окупований Росією Крим, а потім до Москви 9 травня, де збирається взяти участь в акції "Безсмертний полк".

Також для участі в проекті "Аджимушкай" заявлені такі відомі російські актори: Ігор Петренко, Юрій Васильєв, Дмитро Назаров, Валерій Новіков і Дмитро Шевченко.

Щодо іншого проекту - фільму "Маска", то тут відомі лише деталі сюжету, роль зірки Голлівуду 90-х не уточнюється. Картина буде розповідати про "улюблену акторку Адольфа Гітлера" Ольгу Чехову. Хто зіграє головну роль у фільмі - поки не повідомляється.

Як повідомляв Апостроф, в кінці березня інший голлівудський актор Джон Траволта відвідав Москву і заявив, що "дуже любить Росію", зокрема її культуру. У мережі висловили скепсис щодо його заяви і запропонували видати йому російське громадянство.