RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Красиві привітання з прийдешнім Різдвом Христовим: вірші та проза

7 січня православні християни відзначають Різдво - одне з найдобріших і світлих свят. У цей день прийнято збиратися за святковим столом, дарувати один одному подарунки, а також вітати з народженням Христа. Привітання прийнято відправляти і в переддень Різдва.

Напередодні свята "Апостроф" зібрав найщиріші і щиросердечні вітання у віршах і прозі, які можна легко запам'ятати і навіть переказати за різдвяним столом.

Привітання з прийдешнім Різдвом Христовим у віршах

Хай Aнгел торкнеться Вас ніжним крилом,
Зігріє Вам серце різдв'яним теплом.
Хай радість, кохання наповнять Ваш дім,
Оселиться щастя та спокій у нім.
Веселого Різдва!

***

Хай народжене дитятко в вертепі на сіні
Принесе мир і радість всій вашій родині.
А Матір Божа, Матір єдина,
Випросить ласки у свого Сина.
Хай Господь Вас охороняє!
Христос ся рождає!

***

Куті смачної,
Коляди гучної,
Щасливого Різдва
І на весь Рік добра!

***

Хай Різдво з тим завітає,
Чого серце забажає.
Хай несе у кожну хату
Щастя, радості багато,
Хай смачна кутя Вам вдасться,
Хай в сім’ї панує щастя.
Щоб весела коляда
В хату радість принесла.
Христос рождається!

Привітання з прийдешнім Різдвом Христовим прозою

Вітаємо вас з таким очікуваним святом Різдвом Христовим! Нехай у вашому житті завжди буде місце чудесам, щоб всі мрії обов’язково збулися, життя текло розмірено і спокійно, а хвилювання в новому році було пов’язане тільки з очікуванням чергового свята.

***

Різні смаколики вже на столі. Місто наповнене вогнями і чарами. У цю ніч всім мріям судилося збутися. Я бажаю вам, любі мої, щоб скрізь і всюди вас супроводжувало добро, поруч крокувало щастя і успіх. Нехай у вас цьому року і в усіх наступних все буде чудово. З Різдвом Христовим, зі святом вогнів і чудес!

***

Від усієї душі вітаю з цим світлим прийдешнім святом! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходять стороною! Бажаю добра і процвітання!

***

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай омріяне і найдобріше ваше бажання здійсниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття та усвідомлення власного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а справжнє залишається радісним і успішним!

***

Різдво - світле свято. І в цей день я хочу побажати найголовнішого для життя - щастя, яке не купиш за гроші. Удачі, яку важко зловити. А головне, здоров’я, без якого ніяк не можна. Нехай це Різдво стане ще одним яскравим моментом у житті. Вітаю!