RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Є нестиковка: Аліна Паш зробила нову заяву про свій візит до Криму

Переможниця нацвідбору на "Євробачення 2022" Аліна Паш, яка представлятиме нашу країну на конкурсі, заявила, що насправді у 2015 році вона не літала з Москви до Криму, а приїхала на автобусі.

Про це співачка заявила у розмові з телеведучою Катериною Осадчою, запис якого з'явився у мережі ще до виходу програми "Світське життя" на екрани.

За словами Аліни Паш, суспільство її неправильно зрозуміло через те, що вона написала гнівний допис про російські авіалінії, з необережності додавши до нього геолокацію Ялти.

"І склалося таке враження, ніби я туди летіла. Я не знала на той момент, що ця ось хрінь так виглядатиме. Всі потрібні докази, довідки є у "Суспільного". Тобто я не порушувала закон", - сказала артистка.

Проте ведуча нагадала, що у 2015 році вона ставила пряме питання про переліт Аліни Паш до Криму через Москву, на яке вона відповіла, що політ справді був. А це суперечить умовам відбору на Євробачення.

Зараз співачка стверджує, що вона сказала про поїздку загалом: “Тоді я багато літала та їздила. Я сказала у загальному.”

"Мені так хочеться, щоб цей потік бруду вже закінчився", - додала виконавиця.

Раніше ми писали, що пісню Аліни Паш для Нацвідбору на "Євробачення-2022" назвали нудною.