RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Водій і колишній працівник МВС виявився власником ігрового бізнесу

Екс-співробітник МВС Сергій Прилипко, який може бути пов'язаний з колишнім заступником Арсена Авакова, виявився власником мережі гральних закладів "Вмережі".

Про це повідомляє видання "Українська правда".

На колишнього співробітника спецпідрозділу МВС "Кобра" крім гральних клубів оформлені охоронні компанії "Гарант сервіс 2016" і "Українське бюро охоронної безпеки". Зараз чоловік живе з сім'єю в маленькій квартирі в Василькові. І за словами сусідів і дружини - працює водієм.

На початку листопада 2016 року Аваков знову пообіцяв закрити гральні заклади, зокрема і клуби "В мережі". Після цього клуби відразу зняли вивіски або замінили їх на "Онлайн". Робота при цьому не зупинилася.

Гральний бізнес "В мережі" організований за принципом франшизи. Одна гральна точка коштує її власникові 15-20 тис. доларів. 30-36% від загального доходу, власник клубу ігрових автоматів віддає власнику франшизи.

У березні поточного року поліція виписала Прилипко штраф за порушення правил дорожнього руху. В цей час екс-поліцейський керував машиною, що зареєстрована на колишнього нардепа-регіонала Володимира Продивуса.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стали відомі імена кандидатів на пост глави Нацполіції України.