RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Сніговий колапс в Києві: Кличко виступив зі зверненням

Мер Києва Віталій Кличко записал звернення, в якому розповів про те, як йде процес прибирання снігу в столиці і закликав водіїв не виїжджати в місто на особистому авто.

Відповідне звернення опубліковане на його сторінці в Facebook.

"Все комунальні служби працюють в посиленому режимі. Вся спецтехніка на вулицях міста. Але поки не припинилися інтенсивні опади, повністю розчистити вулиці занадто складно", - заявив Кличко. Він також повідомив, що звернувся до національної гвардії і поліції з тим, щоб вони допомогли чергувати на дорогах.

Кличко також звернувся до водіїв із закликом без крайньої необхідності не виїжджати в місто на власному авто і користуватися громадським транспортом. "Але якщо все ж виїхали в місто, то паркуйтесь тільки в передбачених для цього місцях, інакше снігоприбиральна техніка не зможе нормально розчистити вулиці", - заявив мер Києва. Він додав, що звернувся до поліції, щоб евакуювати все машини, які заважають прибиранню снігу та руху решти транспорту.

Нагадаємо, на столицю обрушився сильний снігопад, в соцмережах скаржаться на транспортний колапс у Києві та те, що на вулицях міста немає снігоприбиральної техніки. Снігопад в Києві, за повідомленнями синоптиків, триватиме ще два дні.