RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Уродженець Росії вбив киянку після сварки: подробиці трагедії

У Києві росіянин після сварки задушив свою "подругу", з якою познайомився через інтернет.

Про це повідомляє прес-служба київської Нацполіції.

"Зі слів хазяйки квартири, 29-річна уродженка Київської області протягом останнього року знімала помешкання щодобово і завжди вчасно платила. Цього дня гроші не надійшли на рахунок киянки - і вона зателефонувала квартирантці, однак жінка не вийшла на зв'язок", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що вночі до жінки мав прийти гість, якого згодом його затримали за місцем мешкання на іншому кінці міста.

Ним виявився громадянин Російської Федерації, якому на час слідства за підозрою у скоєнні на Київщині грабунку суд обрав запобіжний захід – домашній арешт.

Чоловік зізнався, що познайомився із жінкою в мережі Інтернет, потім за домовленістю прийшов у гості. Але в них виник конфлікт, нова знайома образила його, він розізлився і задушив її.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", 15 вересня в Києві жінка після п'яної сварки поранила чоловіка в ногу, внаслідок чого він помер.