RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Нові правила паркування в Києві: стало відомо про серйозні прорахунки

Нові правила паркування в Україні, які передбачають явне збільшення сум штрафів, на ділі не здатні навести реальний порядок на вулицях.

Про це в коментарі "Апострофу" заявив глава правління "Всеукраїнського партнерства за безпеку дорожнього руху" Михайло Берлін.

"Наприклад, у Києві більшість офісів зосереджена в центрі міста. Люди з околиць приїжджають на роботу до центру, а паркувального простору в достатньому обсязі просто немає. У людей з'явиться маса проблем, а нові паркувальні місця ніхто ж не будує. За кордоном зводять величезний торговий центр, а вниз будують стільки ж поверхів для машин. Таким чином, автомобілів біля ТЦ практично немає: вони всі стоять в підземних паркінгах. Плюс ціна паркування дуже доступна. У нас же все навпаки: споруджують величезний будинок, а внизу парковок майже немає, це ж невигідно. Загальний підхід у нас чомусь – покарати, задавити, змусити заплатити, а не допомогти і створити умови для людей. Якщо створити нормальні умови, кожному водієві буде приємно поставити авто на гарне місце", - пояснює він.

Детальніше про зміни в правилах паркування автомобілів, читайте в матеріалі "Апострофа": Нові правила паркування:"євробляхи" заберуть назавжди.