RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Києві спіймали росіянина, який пограбував з "колегами" ювелірний магазин: опубліковані фото

В Одесі затримали одного з групи злочинців, які 12 серпня в Києві пограбували ювелірний магазин і вбили охоронця.11 жовтня суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, передає прес-служба поліції Києва.

"Після вчинення цього зухвалого злочину поліція Києва відпрацювала всі необхідні оперативні плани та всі необхідні слідчі дії, були встановлені свідки та багато деталей, що в подальшому дало можливість затримати одного із нападників в Одесі", - розповів він та додав, що у затриманого вилучили речові докази та інші сліди злочинної діяльності.

За його словами, затриманому 36 років, він – громадянин Російської Федерації. У 2013 році Шевченківським судом Києва його за скоєння розбійного нападу із застосуванням вогнепальної зброї було засуджено до дев’яти років позбавлення волі. Але вже в цьому році він був на волі і здійснив черговий зухвалий напад. Слідство також буде встановлювати, на яких підставах він був достроково звільнений.

Крищенко сказав, що слідство продовжує працювати над встановленням інших осіб, які скоїли цей розбійний напад.

Кримінальні провадження розслідуються за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

"Зловмисники понесуть заслужене покарання. Їм загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення", - резюмував Крищенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в результаті збройного пограбування в Броварах 3 травня постраждали двоє людей.