RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про дивну НП з депутатом Київради: він в реанімації

Екс-глава Деснянського району Києва, депутат Київради Петро Кузик вистрілив в себе з пістолета, його госпіталізували в реанімацію.

Про це повідомляє видання "Страна.ua", посилаючись на власні джерела.

Інцидент стався в суботу, 13 жовтня. Як говориться в повідомленні, нардеп вистрілив собі в живіт з нагородного пістолета SIG Sauer. Про причини такого вчинку невідомо.

Останній запис на своїй сторінці в Facebook Кузик опублікував 13 жовтня о 13:08. У своєму пості він написав про перегляд українського патріотичного кіно.

Як написав у своїй офіційній біографії Петро Кузик, в 2012-2014 роках він був помічником-консультантом народного депутата Андрія Іллєнка. З квітня по вересень 2014 року - голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

Також він був депутатом VI скликання Броварської міської ради, а з 2015 року він депутат Київської міської ради VIII скликання. Також є членом ВО "Свобода". Раніше брав участь у волонтерському русі "Штаб допомоги бійцям АТО громади Деснянського району", а також був в зоні АТО на передовій.

Як повідомляв "Апостроф", під Одесою невідомі підірвали машину секретаря ради Мологовской сільській об'єднаної громади Білгород-Дністровського району Олени Дрогомощенко.