RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Києві "втомився" ще один міст: опубліковані фото і відео з місця НП

У Києві обвалився ще один міст, він знаходиться біля станції метро "Дарниця".

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався в п'ятницю, 16 листопада, на вулиці Будівельників. Там провалився міст над Броварським проспектом, а розмір провалу - майже на всю ширину тротуару.

Як розповіли комунальники, лопнула плита і яму на тротуарі виявили ще близько 8:00 під час планового об'їзду. Але ремонтні роботи почали лише опівдні. Будівельники замінили плиту на нову. Під час проведення робіт, смугу в бік бульвару Перова перекрили для руху транспорту. Однак пообіцяли, що це займе всього кілька годин, до вечора рух відновлять.

На думку співробітників комунальної компанії, причиною деформації конструкції моста могла стати важка техніка, наприклад, снігоприбиральна машина, яка ймовірно заїхала на тротуар

Як повідомляв "Апостроф", на шляхопроводі, розташованому на перетині проспекту Космонавта Комарова і бульвару Вацлава Гавела в Києві, 22 січня обрушилася частина конструкції. Також в результаті потужної зливи, яка обрушилася на Київ в середу, 25 липня, обвалився один з мостів. А минулого року в Києві обвалилася частина Шулявського моста, в результаті чого було пошкоджено один автомобіль. З людей ніхто не постраждав.