RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Потужний прорив труби у Києві: стало відомо про сумні наслідки

4 грудня в Голосіївському районі Києва стався прорив труби з гарячою водою, внаслідок чого всю вулицю огорнув густий туман, а без опалення залишилися 30 будинків.

Про це повідомляє "Информатор".

Прорив стався біля школи і Еконономіко-правового технікуму при МАУП на проспекті Лобановського, 146. Аварія сталася близько 13:50.

За попередньою інформацією, сильний потік гарячої води прямував у бік Севастопольської площі. Її почали оперативно ліквідувати служби "Київтеплоенерго".

За словами директора з контролю тепломереж "Київтеплоенерго" Василя Деревицького, прорив стався виключно через зношеність труб. Ці системи призначені для 20-ти років експлуатації, а конкретно цю використовують вже 35 років. Варто відзначити, що в Києві 80% труб водопостачання потребують термінового ремонту.

Наслідки цієї аварії планують ліквідувати до завтрашнього дня. До того ж, у зв'язку з плановими роботами по ремонту тепломереж зараз по Києву близько тисячі будинків залишилися без тепла.

Через аварію у Голосіївському районі залишилися без опалення 30 будинків - 16 житлових будинків, школа, дитячий сад і лікарня. На місці події працюють аварійні служби. На щастя, ніхто не постраждав і не обшпарити. Комунальники обіцяють усунути пошкодження за добу.

Прорив труби стався не тільки в Голосіївському районі Києва, а й в Святошинському. Бригади КП "Київтеплоенерго" працюють на місцях аварійних пошкоджень. За даними КМДА, в цих районах без опалення і гарячої води залишилися 1 042 користувача.

Як повідомляв "Апостроф", 15 листопада у Києві на вулиці Діловій (раніше - Димитрова) 15 листопада прорвало трубу з гарячою трубою, в результаті чого вулиця виявилася оповитою "туманом".

13 листопада у центрі Києва на перехресті вулиць Саксаганського і Шота Руставелі прорвало трубу з гарячою водою, що проходить під дорогою.