RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Пасажир розповів про неприємний інцидент з літаком в Києві

У мережі розповіли про небезпечний інцидент з літаком в Києві, який з великими проблемами приземлився в аеропорту "Жуляни".

Їм поділився Mick Pidvezianiy в Facebook.

"Ніколи не писав, де і в яких аеропортах перебуваю, але тут така справа, що не гріх і "похвалитися". Пролетів 20 тис. км без пригод, а в рідному Києві ледь сів... Як це вчора було, можна побачити на рухомому зображенні флайрадара. Але сісти, як виявилося, не означає поцілувати рідну землю", - розповідає він.

Але, за словами пасажира злощасного літака, на цьому пригоди не закінчилися.

"Ще дві години після щасливого приземлення довелося прориватися з салону літака МАУ. Лайнер за збігом не дуже хороших обставин (нельотна погода, в Борисполі аварія, смуга закрита, а паливо закінчується) виявився не в тому аеропорту, де обслуговується ... Насилу сіли (а по відчуттях просто шубовснули на каток) в не готовому до такого "щастя" "Жулянах", - продовжує Mick Pidvezianiy.

Але і після цього пасажирів, які вважали за щастя опинитися на землі, а не в небі, чекав ще один "сюрприз".

"Пасажирам, які ще в польоті над Києвом включили мобільні і почали прощатися з рідними, запропонували продовжити цей незабутній вечір. Екіпаж пояснив: вийти з літака неможливо - не готові ні аеропортові служби, ні митниця, і взагалі "це неможливо". Треба почекати, заправитися, а потім ще раз з правого берега столиці переїхати на лівий. І це станеться тільки тоді, коли там, в Борисполі, розгребуть всі проблеми ... Оскільки були ті, хто не хотів випробувати долю ще раз, з'ясувалося, що все в цьому житті все ж "можливо", - додає пасажир.

Як повідомляв "Апостроф", 5 грудня в аеропорту "Жуляни" літак Як-40 авіакомпанії "Мотор Січ" зіткнувся з наземним джерелом струму.