RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві помітили "мисливця" на дітей: опубліковано фото і відео

В районі Позняків у Києві на камеру спостереження потрапив невідомий чоловік, який намагався заманити 8-річного хлопчика в "тихе місце".

Про це написала користувач Facebook Наталія Олійник, цитуючи пост своєї сусідки.

"СУСІДКА КРИК ДУШІ НАПИСАЛА: Сусіди, вважаю за потрібне поділитися жахом і страхом, що я пережила на вихідних. Добу не могла прийти в себе", - йдеться у повідомленні.

Інцидент стався 8 грудня близько 15:30. Повідомляється що 8-річна дитина повертався в гуртка додому і раптом за нею ув'язався незнайомий чоловік. Незабаром незнайомець запропонував хлопчикові допомогти йому знайти "тихе місце", де б він міг спокійно попрацювати. І дитина пішла за ним.

"Коли він вдома не з'явився, я подзвонила знову і, слава богу, вчасно! Пощастило, що дитина знла трубку і взагалі, що її не забрали! І тут у відповідь фраза: "Мама, ми з дядьком шукаємо тихе місце". У мене від цієї фрази ноги підкосилися, я так кричала в трубку - тікай швидко, тебе хочуть вкрасти!!!! І сама побігла зі своєю кондитерської за малим! Від страху серце вилітало. Слава богу, все обійшлося - дитина втекла назад на Винахiдник, і я його зі своїми сльозами та істерикою забрала. Звичайно, він від мене був у шоці! Адже він не розумів, що з ним могло статися!", - написала мама хлопчика.

Зараз по всім закладам знімаються показання камер, для вичислення незнайомця.

"Я тисячі разів розповідала і розповідаю дитині, що не можна з чужими спілкуватися, нічого брати і давати, нікуди йти і т. д.! А то тебе вкрадуть і жах, що з тобою можуть зробити! Але, дитяча цікавість і завжди бажання всім допомогти, взяли своє", - написала жінка.

Як повідомляв "Апостроф", в Одеській області правоохоронці затримали злочинця, який убив і згвалтував дитину.