RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Києві чоловік зі зброєю напав на школу: фото

У Києві затримали чоловіка, який обстріляв двері школи з пневматичного пістолета.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції в столиці.

Зазначається, що в чергову частину Святошинського управління поліції зателефонувала жінка і повідомила про постріли. На місце був направлений екіпажі патрульної поліції і слідчо-оперативна група.

Правоохоронці поспілкувалися з заявницею, яка повідомила, що працює в школі. Близько 22-ї години, перебуваючи на чергуванні, в вікні вона помітила чоловіка зі зброєю в руках. Він кілька разів вистрілив у двері і втік.

"З місця події було вилучено предмет, схожий на пістолет, попередньо - пневматичної дії, і металеві кульки. Речові докази направили на експертизу", - сказано в повідомленні.

При відпрацюванні інформації поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця злочину. Ним виявився раніше не судимий 50-річний місцевий житель. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Встановлюються обставини, причини і мотиви вчинення правопорушення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві біля станції метро з ножем напали на бездомного.