RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У всіх районах тривають роботи: влада Києва відзвітували з прибирання доріг і вулиць від снігу

У всіх районах Києва 23 січня тривають роботи з прибирання доріг та вулиць від снігу.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на "Київавтодор".

Зазначається, що техніка була завчасно розташована на вихідних позиціях, що дало змогу оперативно розпочати обробку протиожеледними матеріалами столичних доріг. Протягом 2-х годин, до 02:00 ночі, посипальними матеріалами було оброблено всі магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, спуски і підйоми, вулиці, якими курсує громадський транспорт.

Після цього спецтехніка "Київавтодору" розпочала наступний етап робіт – прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу. 387 одиниць спецтехніки та 54 бригади були задіяні в прибиранні протягом ночі та ранку.

Із 03:00 до 05:00 в усіх районах міста очищення дорожньої мережі проводилось колонами спецтехніки у кількості 4-7 одиниць залежно від ширини проїжджої частини доріг. Крім того, особливу увагу було приділено прибиранню правої смуги доріг, щоб зранку міський громадський транспорт міг без перешкод працювати.

Паралельно дорожники проводили механізоване та ручне прибирання підходів до наземних і підземних пішохідних переходів, тротуарів і зупинок громадського транспорту.

Також до прибирання снігу наразі залучені 144 трактори, 80 одиниць техніки "Київзелебуду" та 3600 двірників.

Повідомляється, що КМДА попередньо прийнято рішення про обмеження в’їзду вантажного транспорту до Києва із 17:00 до 21:00.