RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

​Веселі автовикрадачі ходять на свободі: киянка розповіла, як реально "розслідують" справи в Україні

У мережі з'явилася історія, про те, як у киянки в 2017 році викрали дорогий автомобіль, але правоохоронні органи досі не розслідували цю справу, хоча злочинців давно знайдено.

Про це повідомила в Facebook сама постраждала Валерія Бьорн.

"... в серпні 2017 у мене викрали улюблену машину. У листопаді 2017 її знайшли і затримали банду викрадачів (раніше судимих за викрадення, спіймали з викраденими маздами і купою пристосувань для угонів) у Львові. Досі машину мені не повернули і арешт не зняли. Тим часом викрадачів відпустили під домашній арешт і півроку точно, як вони не є на суди і їх постійно переносять. Я їх до речі бачила, коли приїжджала на один із судів до Львова. Рум'яні і веселі мужички, заграють із прокурором, нормально себе почувають, коротше", - пише киянка.

За словами жінки, вона зі своїм адвокатом провели розслідування і зібрали необхідні докази, але справа все одно не зрушила з місця.

"Тільки після того, як я в зубах принесла всю інформацію великій прокурору, він змінив прокурора поменше і дав завдання отримати доступ до речдоків. І все. І тут все застрягло. Знову. Новий прокурор дуже вальяжно пояснив мені, що не так швидко як я хочу.

На сьогодні тачка продовжує стояти на відкритій стоянці. Следаки і прокурори не покарані. Справа не рухається так як суди переносять. А викрадачі взагалі на свободу і вже обмірковують план викрадення вашої машини", - написала Валерія.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з парковки Верховної Ради України був викрадений броньований Мерседес S-класу з документами народного депутата від БПП Олександра Грановського.