У Києві сталася смертельна НП з голою жінкою: опубліковані фото

У суботу, 9 березня, в Києві з вікна багатоповерхівки викинулася голою літня жінка, яка страждала психічним захворюванням.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався за адресою Митрополита Шептицького, 7. Близько 23:00 з вікна будинку стрибнула 74-річна жінка. Вона вчинила самогубство повністю голою - загибла страждала психічним розладом.

За словами очевидців, загибла проживала в квартирі №43 на п'ятому поверсі 16-поверхового житлового будинку. Жінка 1945 року народження хворіла на шизофренію. Вона жила одна і викинулася з вікна своєї квартири.

"На момент приїзду поліції у неї ще відчувався пульс. Однак травми, отримані при падінні, виявилися несумісними з життям. Прибулі на місце події медики виявилися безсилі", - йдеться в повідомленні.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, медики "швидкої" і слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", 2 березня в Одесі на вулиці Генерала Бочарова сталася трагедія - з вікна квартири на 11-му поверсі вистрибнула 20-річна дівчина Крістіна Бабенко.