RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Києві квіткар зробив публічне самогубство: фото і відео

У п'ятницю вночі, 22 березня, в квітковому кіоску в Києві продавець покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався близько 01:30 про адресою вулиця Олени Теліги, 17. На лінію поліції повідомили, що зник чоловік, який працює продавцем в цілодобовому квітковому магазині. Правоохоронці прибули до кіоску, проте той був закритий. Вони просвітили ліхтарем кімнату МАФу і побачили там повішеного зниклого.

"Чоловік висів у петлі і не подавав ознак життя. На місце викликали слідчо-оперативну групу та спеціаліста по відкриванню дверей. Коли медики потрапили всередину їм залишалося лише констатувати смерть чоловіка. Поруч з тілом виявили записку з текстом: "Вибачте, що підвів" , - йдеться в повідомленні.

Родичі та друзі загиблого характеризували його як добру і чуйну людину. Господиня магазину, в свою чергу, розповіла, що у чоловіка були проблеми, так як він узяв товар в борг. За словами жінки, йому погрожували вбивством, якщо він не поверне потрібну суму. І за день до інциденту він сказав їй фразу "Завтра я повішуся".

Правоохоронці встановили особу чоловіка - йому було 28 років. Що насправді стало причиною такого вчинку - з'ясовуватиме слідство. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Як повідомляв "Апостроф", 4 березня в Києві чоловік моторошним способом наклав на себе руки.

Також в Одеській області покінчила життя самогубством маленька дівчинка.