RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Центр Києва перекриють на вихідні: названо причину

У суботу, 13 квітня, в Києві перекриють ділянку Хрещатика від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної в зв'язку з проведенням урочистої частини етапу Чемпіонату України з ралі.

Про це повідомляється на офіційному порталі Києва.

Зокрема, з 15:00 до 21:00 13 квітня на Хрещатику відбудеться урочиста частина етапу Чемпіонату України з ралі - ралі "Столиця".

"Відповідну ініціативу громадської організації «Київський міський автомотоклуб» підтримано розпорядженням КМДА № 664 для популяризації та розвитку фізичної культури і спорту. У зв’язку із цією подією з 13:00 13 квітня до 03:00 14 квітня заборонено рух усіх видів транспорту для монтажу та демонтажу сценічних конструкцій на Хрещатику – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної. На час проведення ралі також змінить роботу наземний пасажирський транспорт (маршрути якого проходять цими вулицями).", - вказується в повідомленні.

Відзначається також, що о 15:00 розпочне роботу виставка спортивних автомобілів, а о 19:00 розпочнеться урочисте відкриття змагань.

Чемпіонат України з ралі проходить з 1999 року в форматі класичного ралі - змагання екіпажів проводяться на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", з 13 по 20 квітня через демонтаж Шулявського шляхопроводу в Києві буде частково перекрито рух транспорту через проспект Перемоги.