RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

Всі новини

​У Києві стався жахливий інцидент з 15-річним підлітком: деталі НП

У Деснянському районі Києва між підлітком і п'яним чоловіком стався конфлікт, в результаті чого останній штрикнув ножем дитину.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Інцидент трапився на вулиці Драйзера. Там хлопець отримав ножове поранення в груди від незнайомого неадеквата.

Відзначають, що підліток гуляв зі своїм другом, коли до них підійшов невідомий їм чоловік в нетверезому стані і почав приставати. Внаслідок між ними виник конфлікт, в ході якого незнайомець дістав з кишені ніж і вдарив ним неповнолітнього.

Приятель потерпілого викликав на місце швидку медичну допомогу та поліцію. Після цього він кинувся наздоганяти зловмисника, якого спільно з перехожими зупинив в сусідньому дворі. Ним виявився 41-річний чоловік, який раніше не мав проблем із законом. Його люди передали правоохоронцям. Ті вилучили у неадеквата ніж, який направили на експертизу. За результатами тесту, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Постраждалого госпіталізували, на даний момент він перебуває під наглядом лікарів. Фігуранту оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Зловмиснику вже обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв "Апостроф", 24 червня в Дніпропетровській області військові під час навчально-тренувальних стрільб поранили 15-річного хлопця.