RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Поліція показала фото спійманих під Києвом адептів гоп-стопу

У Білій Церкві, Київської області, співробітники поліції затримали злочинну групу , члени якої займалися тиском на бізнес через вимагання, залякування і побиття людей.

Фото затриманих публікує відділ комунікації поліції області.

В ході слідства було встановлено, що злочинна група на території регіону була створена ще в 2016 році.

Організатор угруповання отримував від своїх подільників або осіб, яким заборгували гроші, особисті дані громадян, які займаються підприємницькою діяльністю. Злочинці зустрічалися з підприємцями і погрожували насильством їм та їхнім близьким родичам. Після цього отримували гроші і забирали їх собі.

Відомо, що керівник угруповання раніше здійснював подібні злочини: розбійні напади та вимагання.

За встановленими слідством фактами, суми неіснуючого боргу становили десятки тисяч доларів США (від 20 000 до 80 000 000 доларів США (одноразово або щомісяця). Одного разу під час залякування обстріляли будинок однієї з родин бізнесменів.

27 липня правоохоронці провели понад 50 санкціонованих обшуків. Затримано 12 осіб - організатор злочинного угруповання і його найближчі соратники, у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

У поліції закликали всіх, хто став жертвами дій цих злочинців, звертатися в Головне управління поліції в Київській області за адресою: Київ, вулиця Воздвиженська, 2.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", поліцейські затримали чоловіка, який згвалтував і пограбував дівчину в Києві прикинувшись таксистом .