RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві біля ТРЦ малолітній "гонщик" влаштував аварію і збив людей: фото і відео

В ніч з п'ятниці на суботу, 28 вересня, на парковці ТРЦ Lavina малолітній водій збив двох людей.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався приблизно о 23:30 на парковці ТРЦ, де зібралися любителі дріфту. Однак один з водіїв авто марки Volkswagen не впорався з керуванням, протаранив інші автомобілі та збив людей.

За словами очевидців, Volkswagen зніс передню частину Opel, збив двох пішоходів і влетів в Toyota і Fiat. Люди кажуть, що від зіткнення чоловік і жінка, які йшли по парковці, підлетіли на метр вгору. Їх з важкими травмами госпіталізували медики.

Також постраждав горе-гонщик на Volkswagen. Попередньо, його травми пов'язані не стільки з самою ДТП, скільки із зустріччю з розлюченими людьми після нього. Також очевидці в один голос стверджували, що хлопцеві на вигляд менше 18 років і він був сильно п'яний. На місце прибули патрульні, а також слідчо-оперативна група.

За даними інших очевидців, на парковці в цей час ніхто не дрифтив. А водій Volkswagen на високій швидкості заїхав на неї, не впоравшись з керуванням.

Як повідомляв "Апостроф", в Японії на території гірськолижного курорту "Тендзан" під час дрифт-заїзду автомобіль врізався в натовп глядачів.