RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Під Києвом рятувальники звільнили замуровану заживо кішку: відео

У передмісті Києва, Броварах, кішка впала всередину вентиляційної системи багатоповерхового будинку і пробула там 10 днів: щоб врятувати її довелося пробивати стіну.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Kyiv Animal Rescue Group".

Кішка, очевидно, зайшла на горище і впала всередину відкритого вентиляційного каналу. Вона пролетіла п'ять поверхів і приземлилася на майданчик, звідки нявкала і кликала на допомогу. Ніхто не чув її, поки не повернувся з відрядження житель квартири, в якій через стіни можна було почути кішку. Разом з управдомом вони знайшли план вентиляційної системи і викликали рятувальників.

Рятувальники за допомогою камери визначили, де знаходиться кішка і помітили сліди крові. Судячи з усього, кішка була не тільки виснажена, але ще і поранена, тому діяти треба було швидко.

За допомогою подарованого добродіями рятувальникам нового перфоратора в стіні швидко пробили акуратну дірку, через яку кішка вийшла сама. Виявилося, що вона при падінні отримала травму матки, почався перитоніт. Тварину госпіталізували, її стан поліпшується.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 10 лютого в Києві на Борщагівці мешканці однієї з багатоповерхівок згуртувалися, щоб врятувати кота, який потрапив в біду.