RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Як екс-беркутівець "кришує" небезпечних злодіїв в Києві: активіст показав відео і назвав прізвища

З'явилися нові подробиці про групу ромів на залізничному вокзалі Києва, які скоювали крадіжки, а потім їх прикривав співробітник вокзальної поліції. З'ясувалося, що злодіїв "кришує" колишній боєць "Беркута" Олег Мігалко.

Про це в Facebook повідомив Сергій Бондар.

"Грабують тотально. Пора зізнатися, що ситуація тільки погіршилася! Грабують людей десятками. Всі тварі ті ж! Я знову їх спіймав. І що ви думаєте? Підходить якийсь біс, тицяє якесь посвідчення і за куртку тягне мене на вулицю. виявилося, що це мент з вокзального управління поліції прикриває грабіжників, коли вони грабують. Прямо коли їх ловлять, він хапає жертву і дає втекти грабіжникам. Далі все на відео", - пише він.

За словами Бондаря, один із злодіїв - Руслан Хорват, якого розшукують за десятки крадіжок. Саме він у відділенні поліції завдав травми чотирьом поліцейським.

"Сам же вокзальний мент який мене тягав за куртку - Олег Мігалко. Дурня вигнали з Академії поліції. Він пішов у Беркут. Його і з Беркута навіть вигнали. Прилаштувався в вокзальної поліції кришувати грабіжників", - резюмував він.

Нагадаємо, що в Києві на залізничному вокзалі помітили двох злодійок, які спробували вкрасти гаманець у чоловіка.