RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Києві десятки авто "потонули" через прорив труби: сумні фото і відео

У понеділок, 9 березня, в Солом'янський районі Києва прорвало трубу і затопило цілий двір.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Інформатор".

Прорив в Турецькому містечку поблизу житлових будинків стався близько 00:00-01:00, залишивши мешканців будинку повністю без води, а потоп стався вже о 06:00.

Мешканці розповіли, що вночі почули гуркіт, а визирнувши у вікно, побачили як б'ється з асфальту фонтан. Спочатку вода стікала в стічні каналізації, але під ранок вони забилися і в сусідньому від місця прориву будинку утворилася "річка" з брудом і піском. Воду перекрили тільки до 08:00. А власникам припаркованих авто довелося вичерпувати її зі своїх "ластівок" відрами, надівши гумові чоботи або просто обв'язавши ноги пакетами. Тому що автомобілі виявилися буквально "плаваючими в озері".

На місці працювали правоохоронці, які задокументували скарги потерпілих місцевих жителів. До будинку, біля якого стався прорив, приїхали комунальники. Але виявилося, що через автомобіль, який стояв прямо під під'їздом, співробітники "Київводоканалу" не могли під'їхати до місця провалу та ліквідувати аварію.

Власник авто боявся рухати машину через загрозу ще одного провалу на вже розколеному асфальті. А сусіди з погрозами намагалися домогтися від нього згоди на переміщення транспорту. Адже в будинку за адресою вулиця Пулюя, 1а взагалі немає води, ніякої.

В кінцевому підсумку чоловік все ж здався і трактор перетягнув Mazda на безпечну відстань, дозволивши комунальникам приступити до ремонту. Поки невідомо, скільки часу це займе і коли у людей в квартирах з'явиться вода.

3-
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", в суботу ввечері, 7 березня, в Печерському районі Києва стався прорив комунікацій і з-під асфальту потекла гаряча вода.