RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

У Києві потужна пожежа охопила кафе: опубліковано страшні фото

Вранці в середу, 25 березня, рятувальники ліквідували пожежу в одному з кафе в київському Гідропарку, використавши при цьому воду прямо з річки.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС в місті Києві, опублікувавши фото з місця події.

Повідомлення про пожежу в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України в місті Києві надійшло о 7:14 ранку. Виїхавши за викликом, пожежники встановили, що горить одне з кафе на Гідропарку.

"Гасіння пожежі ускладнювало відсутність пожежних гідрантів, тому бійці встановлювали гідроелеватори для забезпечення безперервної подачі води з річки", - сказано в повідомленні.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Полум'я швидко поширилося по дерев'яному будинку. О 8:07 рятувальникам вдалося локалізувати загоряння на площі 300 квадратних метрів, а о 8:34 пожежу було повністю ліквідовано.

Для гасіння пожежі було задіяно 8 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 35 чоловік особового складу. За попередніми даними, жертв і постраждалих немає.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на середу, 25 березня, під час пожежі в приватному будинку в місті Нижній Ломов Пензенської області (Російська Федерація) загинуло семеро людей.