RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Поліція навіть не приїхала: очевидець розповів про напад натовпу в Києві на відомого стендапера

Поліція не прибула на виклик під час нападу активістів в Києві на сценариста і соведучий "Телебачення Торонто", стендапера Єгора Шатайла.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook Сергій Липко.

"Я навіть не одразу зрозумів що сталося, коли він умивався водою з пляшки, дивний думаю цей Єгор, кажу “Тут туалет недалеко, давай покажу”, потім виявилось, що умивався він, бо йому бризнули балончиком в обличчя, а ще незабаром я побачив злагоджений колектив рамістих тіпів, що біжать до Єгора з усіх боків і зрозумів, що це ще тільки початок. Сподіваюся, Єгор розповість усі подальші події в майбутніх інтерв'ю, в стендапах, в показаннях слідчому і, сподіваюся, що в суспільстві буде потужна реакція на це", - написав він.

Липко зазначив, що безрезультатно намагався зупинити нападників.

"Добре, що є поліція. Так, звісно, ніхто не приїхав, ніхто навіть не взяв слухавку, але це хоч якась сублімація активних дій, коли ти в натовпі тіпів з розширеними зрачками і бородами, що виглядають з-під балаклав. Вразила їхня кількість і злагодженість, і зйо*ують вони як ніндзя, хоча чого б, здавалося. Тією армію можна було тримати осаду Труханова острова ще кілька тижнів, але розумію “краще перебздєть, ніж недобздєть” - в армії так завжди казали. Та і взагалі відчув ностальгію по строковій службі - коли правий той, хто сильніший і піз*єц, можна засунути свої доводи куди подалі, які б вони не були", - написав Липко.

Нагадаємо. напередодні Єгор написав пост в ФБ з анонсом свого стендапа "про збитковість традиційної української родини, яку треба закрити, як Тетчер шахти і вкладати бабки в інновації".

Як повідомляв "Апостроф", представники харківського стендап-клубу Split Comedy Євген Лещенко та Богдан Пісьменко потрапили в скандал через використання антисемітських жартів в своїх виступах .