RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Київ зупинився в заторах: ситуація найгірша на в'їздах в місто і мостах, карта

У четвер, 17 вересня, Київ знову зупинився у величезних заторах - рух транспорту ускладнено на в'їздах в місто і основних проспектах.

Про це повідомляє сервіс Google Maps.

Станом на 9:30 в Києві ускладнено рух на мостах через Дніпро: на Південному мосту транспорт просувається у напрямку правого берега зі складнощами, ускладнено рух на мосту Патона. На Північному мосту станом на 9:30 рух практично вільний.

На в’їздах до Києва спостерігаються затори практично з самого ранку. Великі затори тягнуться від вулиці академіка Заболотного на Велику окружну дорогу, на проспекті академіка Глушкова та на в’їздах від Вишневого до Києва.

Серйозний затор утворився на проспекті Перемоги, рух в напрямку центра ускладнено. У точкових заторах стоїть транспорт на Повітрофлотському проспекті, проспекті Валерія Лобановського, Голосіївському проспекті. Ускладено рух Набережним шосе.

На лівому березі невеликі тягнучки спостерігаються в районах транспсортних розв'язок. Великий затор утворився на Набережному шосе.

У центрі Києва затори виникли Петровській алеї. Перевантажені дороги на Володимирському узвозі, вулиці Костьольній та на Хрещатику.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат України від ВО "Батьківщина" Олексій Кучеренко, якого називають кандидатом в міські голови Києва, заявив, що в столиці за рік можна вирішити транспортну проблему.