RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

"Неоціненна користь для киян": Михайло Терентьєв про відкриття нового відділення екстреної медичної допомоги

Михайло Терентьєв з мером та депутатами УДАРу Віталія Кличка відкрили нове відділення екстреної медичної допомоги.

Про це депутат Київради та директор комунального підприємства "Інженерний центр" Михайло Терентьєв повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

"Однією з головних моїх цілей є повне оновлення медичних закладів столиці! І я впевнений, що це реально можливо, адже ми не сбавляємо темп, а крок за кроком проводимо якісну модернізацію медустанов, враховуючи потреби не тільки пацієнтів, але й лікарів та працівників, що зараз, у часи пандемії, є надважливим! За підтримки мера Києва відкрилось відремонтоване Відділення екстреної медичної допомоги №8 на Якуба Коласа, 15А. Віталій Кличко особисто перевірив, як зробили капітальний ремонт, заглянув майже у кожен кабінет та дав високу оцінку побаченому. КП "Інженерний центр", яким я керую п’ятий рік поспіль, виступило замовником даних робіт, а результат, який ми отримали на сьогодні, – нове сучасне відділення – буде довгий час приносити неоціненну користь для киян" – говорить Терентьєв.

Також у нещодавньому інтерв‘ю депутат розповів: "У нас 16 проектів, які заплановані на наступні п'ять років для реалізації, серед них будівництво лікарні на Троєщині, реконструкція опікового центру на Лівому березі, реконструкція лікарні швидкої допомоги, реконструкція лікарні №4, створення підстанції швидкої допомоги, реконструкція туберкульозної лікарні в Гостомелі та багато інших не менш важливих для Києва об'єктів. До речі, на сьогоднішній момент, закінчили капітальний ремонт лікарні № 3 на Петра Запорожця, 26".