RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Нас з дитиною мало не угробили: під Києвом стався шокуючий випадок з породіллею

У Київській області стався кричущий випадок - породілля з Фастова викликала швидку медичну допомогу, лікарі повинні були її доставити в Київську обласну лікарню через загрозу передчасних пологів, але по дорозі почало відбуватися дивне, що обурило саму жінку і користувачів мережі.

Про це Альона Дяченко написала в Facebook.

Почалося все з того, що жінка сама оплатила 800 гривень для того, щоб заправити карету швидкої допомоги і поїхати до пологового будинку, в машині було дуже холодно, а лікар взагалі сіла в кабіну до водія, залишивши породіллю одну.

"Замість того, що б поїхати нормальною дорогою, водій поїхав якимись полями, розвалюючи машину і вбиваючи мою дитину, мене трясло, кидало і три рази повністю лежачу відірвало від ліжка, підкинуло вгору і вдарило всім тілом в ліжко. Я пристойно вдарилася грудною кліткою, про живіт я взагалі мовчую" - написала Альона.

Потім ситуація прийняла несподіваний поворот. Замість пологового будинку водій почав підвозити і залагоджувати справи сторонньої жінки, яка була в машині. Лікар, як і раніше сиділа з водієм і якоюсь невідомою бабусею.

"Коли мені стало зовсім погано, нікого поруч не було, щоб покликати на допомогу, з кузова в кабіну водія не докричатися при закритому віконці. Заїхавши в Київ водій знову ухилився від маршруту в лікарню. А знаєте чому? Він повіз ту саму бабку зі своєї кабіни по її особистих справах!!" - продовжила розповідь жінка.

Після цього породілля почала кричати і плакати, у неї почалася істерика, вона злякалася, що від ударів плацента відшарувалася і її дитина прямо зараз гине в ній, а вона біля якоїсь будівлі чекає невідому бабусю, поки вона свої справи вирішить. На щастя, все закінчилося благополучно і жінка з дитиною все-таки була доставлена в пологовий будинок.

Пізніше на інцидент відреагував головлікар Фастівської ЦРЛ Андрій Герцун, він почав ображати жінку і всіляко заперечувати провину лікарів. Він показав карету швидкої допомоги і включив в ній обігрівач, правда, за словами потерпілої, це зовсім не та машина. Потім чоловік почав говорити про прописку, нібито жінка не з Фастівського району і вони не мають до неї відношення. Хоча жінка проходила всі обстеження в Фастівської ЦРЛ та дуже задоволена персоналом.

"Замість того, щоб розповідати, що я якась не така громадянка України і наводити довідки з приводу моєї прописки, ви б краще, як лікар поцікавилися в пологовому будинку в якому стані мене відправили. Але якщо ви вирішили піти по шляху брехні, розповідаючи що я не жителька Фастівського району, то читайте уважно амбулаторну карту, яку завели на мене в Фастівській поліклініці", - пише вона.

Як повідомляв "Апостроф", в Кіровоградській області стався жахливий випадок з вагітною жінкою - лікарі 17 годин відмовлялися робити кесарів розтин породіллі Яні Глушко, хоча вона їх благала. В результаті здорове немовля померло.